A link építők vágya

Az APEV “médiabirodalom” 2003 óta foglalkozik honlapok készítésével, illetve híroldalak fenntartásával és hirdetés elhelyezéssel. Ez az oldal a vállalkozás által tulajdonolt médiaportálok gyűjteménye azon vállalkozások, illetve cégek számára, akik információkat szeretnének megtudni munkánkról.

Honlap készítésnél

A elkészült honlap SEO-zásánál az egyik fontos szabály a rövid, keresőszavas hivatkozással ellátott  szöveg létrehozása és nagy látogatottságú oldalakon releváns cikkekben történő elhelyezése.

Vállalkozásom több ilyen látogatott oldallal rendelkezik, összesen eddig 32 hír és szakportálon tud elhelyezni ilyen szócikkeket egyszerre.

De mik is ezek a rövid bemutatkozó cikkek?

Amikor egy bemutatkozó tartalmat (szolgáltatás, céghonlap, elérhetőség) megírsz és a 4-6 mondatba sűrítesz, a vállalkozásod, szolgáltatásoddal kapcsolatos szavakat, vagy szókapcsolatokat helyezel bele. Pl. kártevő mentesítés, cipőbolt, ablakcsere vagy  duguláselhárítás. Ezt a rövid bemutatkozó cikket a megfelelő kulcsszavaknál a honlapod tartalmára mutató hiperhivatkozásokat teszel alá.

Ezt a szövegtartalmat általában releváns cikkek között szponzorált hirdetésként, vagy ha a bemutató szöveg hosszabb külön cikk formájában helyezik el a fent említett oldalakon.

A kereső motorok a lehívott kulcsszó alapján megtalálják ezeket a hivatkozásokat és elhelyezik a találati oldalakon.  Egy ilyen formában elkészített cikk persze kevés. Ezért kel több oldalon elhelyezni, ami viszont nem kevés pénz.

Az én megoldásom pénzbarát lehetőség, mert saját tulajdonú oldalakon, portálokon helyezem el a tartalmat, így nem kell külön megfizetni egy külsős tartalomszolgáltatót  és a honlap SEO hátterével foglalkozó szakembert.

Nálam ez a hirdetési lehetőség már éves szinten több száz ezres megtakarítást hoz Neked. Miért, mert nem havi  hanem  éves szinten gondolkodom.

Csomag

Honlap készítés+tárhely biztosítás+domain regisztráció biztosítás+AdWords kampány+Google Cégem+Facebook oldal+hirdetési felületek biztosítása+hirdetés futtatás + link építés.

Hogy miért adok AdWords kampányt?

Arra a 3 hónap áthidaló időre (sokat írtam) ami idő alatt a keresők bejárják és megemésztik az oldalát.

Mindez összesen önnek az első évben 100 ezer forintjába kerül.

Hogy mi lesz utána? 

Nem engedem el a honlapja “kezét”, ugyanis a következő évben szolgáltatási szinten évi 40 ezer forintért tovább menedzselem oldalát.RSS hírcsatorna

Azok számára, akik egyszerre több oldalon szeretnének hirdetni.

Példák