Üdvözöllek Benneteket az „APEV Média felületek” oldalán. Arold Péter vagyok és 2003-ban kezdtem el foglalkozni, akkor még Magyarország piacvezető cégénél az Internettudakozónál, ahol olcsó és megbízható hirdetéseket és web oldalakat készítettünk ügyfeleink számára, majd Cégorigónál-nál, de az MCO Net média is alkalmazott.

Azóta sok idő telt el és én is sok fába vágtam a fejszém az online területen. Honlap készítéssel, azokat menedzselem, kialakított hirdetési felületeimen folyamatos hirdetési lehetőségeket nyújtok ügyfeleim számára és áraim a mai napig verhetetlenek, így ennek köszönhetően ügyfeleim 98 %-a máig velem tart.

Számos Facebook oldalt, illetve csoportot kezelek, felügyelek Budapesten az összes kerületben, de minden megye lakói számára is lehetőséget adok a lakóhelyük, szűkebb környezetük mindennapjairól írni, és a megye, vagy egy adott település történéseiről beszámolni. Számos tematikus oldal, vagy csoport is a kezelésem alatt áll, mint például rendőrségi, vagy a sajnos Európa keleti részén dúló háborúról szóló csoport is.

A Facebook remek hirdetési felület, ha jól használjuk. Húsz év tapasztalata alapján merem állítani, hogy felületeim olvasottak, így bemutatkozó PR. cikkek közlésére kiválóak.

Köszönöm figyelmüket,

üdvözlettel Arold Péter

Érdekel, szeretnék több információt kapni a lehetőségekről, ezért levelet írok

Hozzászólás lezárva.