Minden kerületi hírportálunkhoz csatlakozik egy kerületi Facebook közösségi platform is, kiváló hirdetési lehetőségekkel minden kisvállalkozás számára. Természetesen minden Facebook oldalhoz csatlakozik egy közösségi csoport is.

I. kerületII. kerületIII. kerületIV. kerületV. kerületVI. kerület
VII. kerületVIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület
XIII. kerületXIV. kerületXV. kerületXVI. kerületXVII. kerületXVIII. kerület
XIX. kerületXX. kerületXXI. kerületXXII. kerületXXIII. kerületBudapest

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • A szén-monoxid jelző fontossága
  by budapestinfo on 2022.09.24. at 21:33

  Két percen múlt annak a fiatal lánynak az élete, akit kollégáink mentettek ki lakásából. A lány szén-monoxid-mérgezést szenvedett. A videóban a mentésben résztvevő tűzoltók mondják el, ők hogyan élték meg The post A szén-monoxid jelző fontossága appeared first on Budapesti Magazin.

 • Kevesen jelentkeznek számlálóbiztosnak
  by budapestinfo on 2022.09.21. at 20:54

  Zugló képviselő-testülete rendkívüli ülésen határozott arról, hogy az önkormányzati fenntartású szociális intézmények, óvodák és bölcsődék munkatársait bevonják az októberben kezdődő népszámlálásba. A döntésre azért volt szükség, mert az előírtnál lényegesen The post Kevesen jelentkeznek számlálóbiztosnak appeared first on Budapesti Magazin.

 • Na ez az a videó, amit a kormány sem szeretett meg
  by budapestinfo on 2022.09.21. at 13:37

  Arold Péter Menczer Tamás ahelyett, hogy az itthoni dolgokkal foglalkozna, a holland külügyminisztert cseszegeti. Közleménynek is tekinthető kirohanását – az MTI átvette – aztán a kormány igyekezett visszavonni. Helyesebben nem The post Na ez az a videó, amit a kormány sem szeretett meg appeared first on Budapesti Magazin.

 • Részleges mozgósítás Oroszországban
  by budapestinfo on 2022.09.21. at 08:09

  Részleges mozgósítást rendelt el szerdán Oroszországban Vlagyimir Putyin orosz elnök.     Putyin ezt egy nappal azután jelentette be televíziós beszédben, hogy négy orosz ellenőrzés alatt álló ukrajnai régió a szeptember 23. The post Részleges mozgósítás Oroszországban appeared first on Budapesti Magazin.

 • Demokrácia, korrupció, átláthatóság. Csak tegyük fel
  by budapestinfo on 2022.09.16. at 15:58

  Arold Péter Magyarország – tehát Orbán Viktor – nem akar csatlakozni az Európai Ügyészséghez és a minap megint megkaptuk a jelentés végeredményét. Magyarországon csorbult a demokrácia. Ez jelen pillanatban 6400 The post Demokrácia, korrupció, átláthatóság. Csak tegyük fel appeared first on Budapesti Magazin.

 • Trump- A Krím orosz föld, Székelyföld viszont magyar
  by budapestinfo on 2022.09.14. at 12:35

  Trump azt mondta a G7 vezetőinek, hogy a Krím orosz, mert mindenki oroszul beszél a Krím-félszigeten. Donald Trump elnök azt mondta a G7 vezetőinek, hogy a Krím orosz, mert két The post Trump- A Krím orosz föld, Székelyföld viszont magyar appeared first on Budapesti Magazin.

 • Elhunyt Wittner Mária
  by budapestinfo on 2022.09.14. at 11:02

  Arold Péter összeállítása Szerda hajnalban, 85 éves korában elhunyt Wittner Mária politikus, egykori országgyűlési képviselő, az 1956-os forradalom szabadságharcosa, akit előbb halálra, majd életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek. Wittner Mária (asszonynevén Gazdaghné, The post Elhunyt Wittner Mária appeared first on Budapesti Magazin.

Comments are closed.