Minden kerületi hírportálunkhoz csatlakozik egy kerületi Facebook közösségi platform is, kiváló hirdetési lehetőségekkel minden kisvállalkozás számára. Természetesen minden Facebook oldalhoz csatlakozik egy közösségi csoport is.

I. kerületII. kerületIII. kerületIV. kerületV. kerületVI. kerület
VII. kerületVIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület
XIII. kerületXIV. kerületXV. kerületXVI. kerületXVII. kerületXVIII. kerület
XIX. kerületXX. kerületXXI. kerületXXII. kerületXXIII. kerületBudapest

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Amikor elfelejted, pedig az eszedben volt
  by budapestinfo on 2023.05.28. at 15:46

    Veled is előfordult már, hogy elfelejtetted megvenni a matricád és jött a bünti? Van mód az elkerülésére. Az e-autopalyamatrica.hu összegyűjtötte The post Amikor elfelejted, pedig az eszedben volt appeared first on Budapesti Magazin.

 • Tudományos-fantasztikus gyereknap a Margitszigeten
  by budapestinfo on 2023.05.28. at 13:34

  Gyereknapi programajánlat minden gyereknek és az egész családnak! 2023. május 28. (vasárnap) 10-18 óráig Margitszigeti Szabadtéri Színház rendezésében Gyereknapi programajánlat The post Tudományos-fantasztikus gyereknap a Margitszigeten appeared first on Budapesti Magazin.

 • Tragédia a hegyen
  by budapestinfo on 2023.05.28. at 12:05

  Arold Peter Egyetlen dolog ami nem fér a fejembe Suhajda Szilárd hegymászó tragédiájával kapcsolatban. Nem tilos a biztonsági oxigén használatra, The post Tragédia a hegyen appeared first on Budapesti Magazin.

 • A Meta mesterséges intelligenciával javítja a hirdetések hatékonyságát
  by budapestinfo on 2023.05.28. at 12:02

  Az online biztonság és a személyes adatok védelme kiemelt jelentőséggel bír mindenki életében. Számos botrány borzolta a kedélyeket az elmúlt The post A Meta mesterséges intelligenciával javítja a hirdetések hatékonyságát appeared first on Budapesti Magazin.

 • Remélem szerencséje van
  by budapestinfo on 2023.05.26. at 18:07

  Arold Peter Olvasva a napi média híreket Suhajda Szilárd hegymászó kibontakozó tragédiájáról, inkább nem megyek a végkifejlet elé, hiszen létezik The post Remélem szerencséje van appeared first on Budapesti Magazin.

 • Nyitott szertárkapuk
  by budapestinfo on 2023.05.24. at 19:26

  Május 28-án, vasárnap ismét kinyílnak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Vasárnap délelőtt The post Nyitott szertárkapuk appeared first on Budapesti Magazin.

 • Tyúk vagy papagáj: A karacsi ember kudarcos kísérlete
  by Torrente on 2023.05.24. at 07:43

   Zöldre festett tyúkot próbált eladni egy pakisztáni férfi az interneten. Az ára nem kevesebb, mint 6500 rúpia volt. Hirdetés Az The post Tyúk vagy papagáj: A karacsi ember kudarcos kísérlete appeared first on Budapesti Magazin.

Comments are closed.