Minden kerületi hírportálunkhoz csatlakozik egy kerületi Facebook közösségi platform is, kiváló hirdetési lehetőségekkel minden kisvállalkozás számára. Természetesen minden Facebook oldalhoz csatlakozik egy közösségi csoport is.

I. kerületII. kerületIII. kerületIV. kerületV. kerületVI. kerület
VII. kerületVIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület
XIII. kerületXIV. kerületXV. kerületXVI. kerületXVII. kerületXVIII. kerület
XIX. kerületXX. kerületXXI. kerületXXII. kerületXXIII. kerületBudapest


Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • 1968 – Egy szerelem rekonstrukciója
  by budapestinfo on 2024.05.17. at 07:46

  Május 26-án 21 órakor lesz az 1968 – Egy szerelem rekonstrukciója premier hamarosan a Duna TV-n. A megtörtént esetet feldolgozó The post 1968 – Egy szerelem rekonstrukciója appeared first on Budapest Magazin.

 • Csalódás kizárva: a Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost
  by budapestinfo on 2024.05.16. at 12:17

  Egészséges, friss és laza. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani által vezetett Kopaszi-öböl partján megnyitó Zazie-ra, mely úttörő The post Csalódás kizárva: a Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost appeared first on Budapest Magazin.

 • A link építés a SEO egyik fontos alapköve
  by budapestinfo on 2024.05.14. at 16:44

  A link építés a SEO egyik fontos alapköve, anélkül oldalad teljesítése sokkal rosszabb a Google keresőjében. A linképítés az online The post A link építés a SEO egyik fontos alapköve appeared first on Budapest Magazin.

 • Megvan az EB focikerete
  by budapestinfo on 2024.05.14. at 11:46

  Marco Rossi szövetségi kapitány a nyári németországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott kerethirdető sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban 2024. május 14-én. A The post Megvan az EB focikerete appeared first on Budapest Magazin.

 • Június 5-étől a nappalidból mozizhatsz az egész országban!
  by budapestinfo on 2024.05.10. at 18:31

  Egy hónap múlva ingyenes JFF Online Japán Filmfesztivál. Egy év kihagyás után a Japán Alapítvány Budapesti Iroda idén újra megrendezi The post Június 5-étől a nappalidból mozizhatsz az egész országban! appeared first on Budapest Magazin.

 • „Turdöfranc” – lezárások Budapesten
  by budapestinfo on 2024.05.10. at 11:17

  Május 11-én, szombaton Budapestre érkezik a Tour de Hongrie mezőnye. A profi kerékpáros körverseny budapesti szakaszán közlekedési változásokra, korlátozásokra kell The post „Turdöfranc” – lezárások Budapesten appeared first on Budapest Magazin.

 • Új névvel, új helyszínekkel, premierekkel közeleg a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál
  on 2024.05.10. at 10:23

  Június 12-én a Ma este gyilkolunk nyitja a magyar film legnagyobb hazai seregszemléjét. 2024 június 12-én a veszprémi História Kertben The post Új névvel, új helyszínekkel, premierekkel közeleg a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál appeared first on Budapest Magazin.


Hozzászólás lezárva.