Minden kerületi hírportálunkhoz csatlakozik egy kerületi Facebook közösségi platform is, kiváló hirdetési lehetőségekkel minden kisvállalkozás számára. Természetesen minden Facebook oldalhoz csatlakozik egy közösségi csoport is.

I. kerületII. kerületIII. kerületIV. kerületV. kerületVI. kerület
VII. kerületVIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület
XIII. kerületXIV. kerületXV. kerületXVI. kerületXVII. kerületXVIII. kerület
XIX. kerületXX. kerületXXI. kerületXXII. kerületXXIII. kerületBudapest

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Hogyan töltsd újra ELFBARátodat?
  by Arold Péter on 2022.05.15. at 09:53

  Mint arról már írtam, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága úgy gondolta helytelen, ha az egyre divatosabb ELF BAR névre hallgató elektromos cigarettákról nincs Magyarországon szabályozás. Mint azt a használójuk tudják, The post Hogyan töltsd újra ELFBARátodat? appeared first on Budapest Magazin.

 • Viszlát “ELFBARataim”!
  by Arold Péter on 2022.05.15. at 09:36

  Nagy divat lett Magyarországon is az eldobható elektromos cigaretták keletje, így a fekete piacon, vagy a neten Kínából ezer számra rendelhetőek bárki számára. A 18. életévüket be nem töltött fiatalok The post Viszlát “ELFBARataim”! appeared first on Budapest Magazin.

 • TOP körözési lista
  by budapestinfo on 2022.05.14. at 16:00

  Minden hónapban, mintegy segítségül a rendőrséggel együttműködve mi is közzé tesszük listájukat. Kattints a képre és olvasd. Ha tudsz segíts! Ne csak az ország legyen tiszta a szeméttől! A lakását The post TOP körözési lista appeared first on Budapest Magazin.

 • Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke
  by Arold Péter on 2022.05.14. at 13:38

  Novák Katalin a ma nap lett Magyarországon a közrendi méltóságok legmagasabbik fokának birtokosa. Orbán Viktor a Főnök is, csak utána következik. Vagyis ez sem igaz, mert a harmadik. Ugyanis Novák The post Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke appeared first on Budapest Magazin.

 • „A nemzet aranyai”
  by budapestinfo on 2022.05.14. at 09:31

  A napokban befejeződött „A nemzet aranyai” című, egészestés mozifilm forgatása, aminek hősei azok a vízilabda legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot jelentette be a Nemzeti Filmintézet Ez alatt a The post „A nemzet aranyai” appeared first on Budapest Magazin.

 • A Szent Efrém Férfikar és Szokolay Dongó Balázs ad ma koncertszínházi előadást Budapesten
  by budapestinfo on 2022.05.13. at 12:07

  A Szent Efrém Férfikar és Szokolay Dongó Balázs ad közös koncertszínházi előadást május 13-án a budapesti Hagyományok Házában.     Az együttes közleménye szerint a műfaji határokat átlépő produkcióban Bartók ritkán hallható The post A Szent Efrém Férfikar és Szokolay Dongó Balázs ad ma koncertszínházi előadást Budapesten appeared first on Budapest Magazin.

 • Budapest–Hatvan vonal – hétvégi és éjszakai változások a Keleti pályaudvar vonalain
  by budapestinfo on 2022.05.13. at 08:28

  Május 14-én és 15-én, továbbá június 11-én és 12-én: A Keleti pályaudvarról egész órakor Egerbe induló Agria InterRégió vonatok 25 perccel korábban, óra 35 perckor indulnak, Gödöllőig minden állomáson és megállóhelyen megállnak. 20 óráig The post Budapest–Hatvan vonal – hétvégi és éjszakai változások a Keleti pályaudvar vonalain appeared first on Budapest Magazin.

Comments are closed.