RSS hírcsatorna hirdetésRSS hírcsatorna

Azok számára, akik egyszerre több oldalon szeretnének hirdetni.

Te rendelkezel egy oldallal, melynek létezik egy beállított RSS hírcsatorna rendszere, amin rendszeresen jelennek meg a vállalkozásod, vagy terméked friss hírei.

Ennek az oldalnak van egy URL hivatkozása, melyet olyan oldalakba illeszthetsz be, ahol fogadó helye van. Ezzel a lehetőséggel gyakorlatilag a Te oldaladon megjelenő friss hír néhány perc elteltével megjelenik azon az oldalon, ahol az be lett ültetve.

Vállalkozásom tucatnyi oldalán, portálján nyújtja ezt a lehetőséget, magyarán, ha szerződsz velem, akár 40 oldalon is megjelenhet – ha kéred mind – a TE szolgáltatásod hirdetés.

Annak rendszeres frissítése már a Te dolgod. Ugye érted?

Példák

FLORCONTROLL-SERVICE Kft. Távfelügyelet vonulószolgálat

 • Mi az a távfelügyeleti rendszer?
  by florcontroll on 2023.07.17. at 16:46

  A lakások biztonsági távfelügyelete olyan rendszer, amely lehetővé teszi a lakás tulajdonosának vagy bérlőjének a lakás biztonságának távoli monitorozását és irányítását. A távfelügyeleti rendszer általában a következő elemekből áll: A lakások biztonsági távfelügyelete és a mellé szolgáltatott vonulószolgálat kombinációja segít növelni a lakásbiztonságot. A távfelügyeleti rendszer monitorozza és jelzi a lehetséges veszélyhelyzeteket, míg a vonulószolgálat … Read More „Mi az a távfelügyeleti rendszer?” The post Mi az a távfelügyeleti rendszer? appeared first on FLORCONTROLL-SERVICE Kft..

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

 • A SEO és az AI
  by arold on 2023.10.26. at 10:50

  https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed Az SEO és a mesterséges intelligencia: hogyan változtatja meg a keresőoptimalizálást az AI? Az internet egyre inkább a mindennapi életünk The post A SEO és az AI appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

  Hozzászólás lezárva.