RSS hírcsatorna hirdetésRSS hírcsatorna

Azok számára, akik egyszerre több oldalon szeretnének hirdetni.

Te rendelkezel egy oldallal, melynek létezik egy beállított RSS hírcsatorna rendszere, amin rendszeresen jelennek meg a vállalkozásod, vagy terméked friss hírei.

Ennek az oldalnak van egy URL hivatkozása, melyet olyan oldalakba illeszthetsz be, ahol fogadó helye van. Ezzel a lehetőséggel gyakorlatilag a Te oldaladon megjelenő friss hír néhány perc elteltével megjelenik azon az oldalon, ahol az be lett ültetve.

Vállalkozásom tucatnyi oldalán, portálján nyújtja ezt a lehetőséget, magyarán, ha szerződsz velem, akár 40 oldalon is megjelenhet – ha kéred mind – a TE szolgáltatásod hirdetés.

Annak rendszeres frissítése már a Te dolgod. Ugye érted?

Példák

Florcontroll Szerviz Kft. Távfelügyelet vonulószolgálat

 • Szolgálatteljesítés közben halt hősi halált
  by florcontroll on 2023.01.13. at 14:02

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és a lakásba be akar jutni. A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, majd a férfi az egyenruhásokra támadt. A … Read More “Szolgálatteljesítés közben halt hősi halált” The post Szolgálatteljesítés közben halt hősi halált appeared first on Florcontroll Szerviz Kft..

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

 • PR. cikk vásárlás
  by arold on 2022.12.19. at 13:43

  https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed A PR. cikk 1500 karakterrel megírt, a vállalkozásáról szóló bemutatkozó, amely felhasználható mind a saját, mind más hirdetési felületeken. A PR. cikk a tevékenységei kulcsszavaival és rámutató honlap hivatkozással készül. The post PR. cikk vásárlás appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

  Feed has no items.

Comments are closed.