RSS hírcsatorna hirdetésRSS hírcsatorna

Azok számára, akik egyszerre több oldalon szeretnének hirdetni.

Te rendelkezel egy oldallal, melynek létezik egy beállított RSS hírcsatorna rendszere, amin rendszeresen jelennek meg a vállalkozásod, vagy terméked friss hírei.

Ennek az oldalnak van egy URL hivatkozása, melyet olyan oldalakba illeszthetsz be, ahol fogadó helye van. Ezzel a lehetőséggel gyakorlatilag a Te oldaladon megjelenő friss hír néhány perc elteltével megjelenik azon az oldalon, ahol az be lett ültetve.

Vállalkozásom tucatnyi oldalán, portálján nyújtja ezt a lehetőséget, magyarán, ha szerződsz velem, akár 40 oldalon is megjelenhet – ha kéred mind – a TE szolgáltatásod hirdetés.

Annak rendszeres frissítése már a Te dolgod. Ugye érted?

Példák

FLORCONTROLL-SERVICE Kft. Távfelügyelet vonulószolgálat

 • Eltünt
  by florcontroll on 2023.03.30. at 19:58

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság 01170-157/88/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Major Benjámin József ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves fiú 2023. március 29-én 7 óra körül egy XVII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Major Benjámin József körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna … Read More „Eltünt” The post Eltünt appeared first on FLORCONTROLL-SERVICE Kft..

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

 • Web áruház készítés
  by arold on 2023.03.08. at 11:51

  https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed Közepes igényeket kielégítő web áruházak készítése kezdő csomagként 100-150 termék forgalmazására, a hozzá kötelező GDPR elkészítése, szükség esetén az oldal The post Web áruház készítés appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

  Comments are closed.