Két videó is kering a megosztón, amelyen Merkely Béla kardiológus professzor a Semmelweis Egyetem rektora egy egyetemi bulin táncol, majd nyilatkozik.

Természetesen kiakadt az Internet Népe és dobálják a követ, valamint a kígyót, békát sem hagyják ki, de nézze meg mindenki maga-maga a felvételeket, ameddig lehet.

Amit én látok belőle, hogy az egyik felvételen táncol, a másikon nyilatkozik. Hogy mennyire meriti ki az Egyetem etikai kódexét a két esemény, hát tudja a fene.

Mindenesetre, én úgy láttam, hogy a professzor úr egy kicsit felöntött a garatra, de legalább jól érezte magát. Csinos lányok között táncolhatott, amire nekem évek óta nem voltlehetőségem és a pom-pom lányok is szóba kerültek.

Amit ki kellett volna hagynia, az nem más, mint a beszéd.

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Békés megye Mike Cintiának szurkolhat közel két hét múlva
  by budapestinfo on 2022.11.27. at 08:57

  Szponzorált tartalom Péter Arold Békés megyéből Mike Cintia a kettes rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel The post Békés megye Mike Cintiának szurkolhat közel két hét múlva appeared first on Budapesti Magazin.

 • Egy autó és egy busz ütközött össze a XVIII. kerületben
  by budapestinfo on 2022.11.27. at 08:37

  Péter Arold Halálos kimenetelű baleset történt a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton. Már nem is tudom hány éve van szó arról, hogy a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat biztonságosabbá teszik, átépítik, The post Egy autó és egy busz ütközött össze a XVIII. kerületben appeared first on Budapesti Magazin.

 • Jelentős mennyiségű kőolajat talált a MOL Vecsés határában
  by budapestinfo on 2022.11.21. at 21:49

  Jelentős mennyiségű kőolajat talált a MOL Vecsés határában, 2100 méter mélyen. A MOL júliusban kezdett kutatófúrásba a területen, ahol a szükséges tesztek elvégzése után bebizonyosodott, hogy eddig ismeretlen kőolajmezőt sikerült The post Jelentős mennyiségű kőolajat talált a MOL Vecsés határában appeared first on Budapesti Magazin.

 • Kubinyi Sophie az új Miss BikiniKirálynő!
  by budapestinfo on 2022.11.21. at 10:23

  Augusztusban a szupercella veszély miatt elmaradt a Miss Bikini döntője Balatonboglári BBB Fesztiválon, viszont a Miss Hungary fotótáborában sikerült mégis megtartani a hajdúszoboszlói  Aqua-Palace Élményfürdőben. A szerencsésebbek a medencéből nézhették The post Kubinyi Sophie az új Miss Bikini<br>Királynő! appeared first on Budapesti Magazin.

 • Szennyezett francia sajtot hívott vissza a Nébih
  by budapestinfo on 2022.11.16. at 21:59

  Listeria monocytogenes baktériummal szennyezett Brie sajtot hívott vissza Nébih. A Listeria monocytogenes a természetben széles körben előforduló emberi megbetegedést okozó baktérium. A hűtő hőmérsékletén is képes elszaporodni, így minden olyan 5 napon The post Szennyezett francia sajtot hívott vissza a Nébih appeared first on Budapesti Magazin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments