Két videó is kering a megosztón, amelyen Merkely Béla kardiológus professzor a Semmelweis Egyetem rektora egy egyetemi bulin táncol, majd nyilatkozik.

Természetesen kiakadt az Internet Népe és dobálják a követ, valamint a kígyót, békát sem hagyják ki, de nézze meg mindenki maga-maga a felvételeket, ameddig lehet.

Amit én látok belőle, hogy az egyik felvételen táncol, a másikon nyilatkozik. Hogy mennyire meriti ki az Egyetem etikai kódexét a két esemény, hát tudja a fene.

Mindenesetre, én úgy láttam, hogy a professzor úr egy kicsit felöntött a garatra, de legalább jól érezte magát. Csinos lányok között táncolhatott, amire nekem évek óta nem voltlehetőségem és a pom-pom lányok is szóba kerültek.

Amit ki kellett volna hagynia, az nem más, mint a beszéd.

Budapesti magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Elbúcsúzott Kabos, a tűzvizsgáló kutya
  by budapestinfo on 2023.09.20. at 19:49

  Kabos, a drótszőrű magyar vizsla, 2013-ban született és nyolchetes korában került a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mentőkutyás Szolgálat szolgálatvezetőjéhez, Leczki Sarolta The post Elbúcsúzott Kabos, a tűzvizsgáló kutya appeared first on Budapesti magazin.

 • Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért
  by budapestinfo on 2023.09.20. at 14:51

  Az ősz beköszöntése nem csak a hűvösebb időjárást és a lehulló leveleket hozza magával, hanem azt is, hogy kevesebb időt The post Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért appeared first on Budapesti magazin.

 • Előnyben a pszichopaták!
  by budapestinfo on 2023.09.12. at 16:56

  Gondolta volna, hogy a pszichopaták nem csak a bűnügyi filmek világában léteznek, hanem közöttünk, a mindennapi életben is? Egyes kutatások The post Előnyben a pszichopaták! appeared first on Budapesti magazin.

 • A Terasz árnyékoló: Stílus és kényelem a szabadban
  by budapestinfo on 2023.09.11. at 19:32

  Amikor a nyár a végét járja, de még mindig kint lehetünk, semmi sem vonzóbb, mint a szabadban töltött idő. A The post A Terasz árnyékoló: Stílus és kényelem a szabadban appeared first on Budapesti magazin.

 • Halálos baleset a börgöndi repülőnapon
  by budapestinfo on 2023.09.10. at 19:42

  Súlyos baleset történt vasárnap a börgöndi repülőnapon: egy kisrepülő egy személyautó közelében a földbe csapódott. Mindkét jármű kigyulladt. Két ember The post Halálos baleset a börgöndi repülőnapon appeared first on Budapesti magazin.

5330Merkely Béla táncol

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .