Két videó is kering a megosztón, amelyen Merkely Béla kardiológus professzor a Semmelweis Egyetem rektora egy egyetemi bulin táncol, majd nyilatkozik.

Természetesen kiakadt az Internet Népe és dobálják a követ, valamint a kígyót, békát sem hagyják ki, de nézze meg mindenki maga-maga a felvételeket, ameddig lehet.

Amit én látok belőle, hogy az egyik felvételen táncol, a másikon nyilatkozik. Hogy mennyire meriti ki az Egyetem etikai kódexét a két esemény, hát tudja a fene.

Mindenesetre, én úgy láttam, hogy a professzor úr egy kicsit felöntött a garatra, de legalább jól érezte magát. Csinos lányok között táncolhatott, amire nekem évek óta nem voltlehetőségem és a pom-pom lányok is szóba kerültek.

Amit ki kellett volna hagynia, az nem más, mint a beszéd.

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • A felcsúti mesterséges sziget
  by budapestinfo on 2022.08.17. at 19:12

  Bár 1150 milliárd forintnyi beruházást takarékossági okokból felfüggesztett a kormány, a felcsúti mesterséges szigetre vezető hattyúhíd és az üvegfalú étterem tovább épül. Hadházy Ákos szerint az eltékozolt uniós és költségvetési The post A felcsúti mesterséges sziget appeared first on Budapesti Magazin.

 • Már az AliExpressen is kapható
  by budapestinfo on 2022.08.17. at 18:21

  Pár ezer dollárért rendelhető az AliExpressről az a robotkutya, amit az oroszok által megrendezett éves haditechnikai fórumon, az Armiján mutattak be hétfőn – írja hvg.hu Ezt követően a portál bemutatta, The post Már az AliExpressen is kapható appeared first on Budapesti Magazin.

 • Eltűnt
  by budapestinfo on 2022.08.17. at 17:58

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság 01170-157/243/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kincses Gergő Gábor ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves fiú 2022. augusztus The post Eltűnt appeared first on Budapesti Magazin.

 • A HÉV megállóban önkielégített egy férfi Kerepesen
  by budapestinfo on 2022.08.17. at 14:22

  Kerepes polgármester úgy döntött, hogy maga kezébe veszi a település HÉV megállójában önkielégítést végző férfi kézre kerítését. Személyes Facebook oldalán üzent az elkövetőnek. „Édes egy komám, ha a térfigyelő alatt The post A HÉV megállóban önkielégített egy férfi Kerepesen appeared first on Budapesti Magazin.

 • Prostitúcióra kényszerítette
  by budapestinfo on 2022.08.16. at 08:27

  A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki a saját feleségét zsákmányolta ki, arra kényszerítve a nőt, hogy prostituáltként dolgozzon, és így tartsa el őt.     A Fővárosi Főügyészség azt The post Prostitúcióra kényszerítette appeared first on Budapesti Magazin.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .