Két videó is kering a megosztón, amelyen Merkely Béla kardiológus professzor a Semmelweis Egyetem rektora egy egyetemi bulin táncol, majd nyilatkozik.

Természetesen kiakadt az Internet Népe és dobálják a követ, valamint a kígyót, békát sem hagyják ki, de nézze meg mindenki maga-maga a felvételeket, ameddig lehet.

Amit én látok belőle, hogy az egyik felvételen táncol, a másikon nyilatkozik. Hogy mennyire meriti ki az Egyetem etikai kódexét a két esemény, hát tudja a fene.

Mindenesetre, én úgy láttam, hogy a professzor úr egy kicsit felöntött a garatra, de legalább jól érezte magát. Csinos lányok között táncolhatott, amire nekem évek óta nem voltlehetőségem és a pom-pom lányok is szóba kerültek.

Amit ki kellett volna hagynia, az nem más, mint a beszéd.

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Ad le a voksod!
  by budapestinfo on 2024.04.21. at 21:31

  Te is szavazz amikor itt az idő Budapest főpolgármester-jelöltjére. Szám szerint 14 induló vár a voksodra. The post Ad le a voksod! appeared first on Budapest Magazin.

 • Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból
  by budapestinfo on 2024.04.17. at 10:35

  Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év The post Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból appeared first on Budapest Magazin.

 • Mi tegyek ha eldugult a WC ?
  by budapestinfo on 2024.04.17. at 08:38

  Amikor egy WC eldugul, néhány alapvető lépést követhetsz, hogy megpróbáld megszüntetni a problémát: Az egyik legkézenfekvőbb megoldás a vécépumpa használata. The post Mi tegyek ha eldugult a WC ? appeared first on Budapest Magazin.

 • Miért érdemes online úton nyelvet tanulni?
  by budapestinfo on 2024.04.17. at 08:35

  Az angolozz.hu tulajdonosát Molnár Bertalant kérdeztük, miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online The post Miért érdemes online úton nyelvet tanulni? appeared first on Budapest Magazin.

 • Duguláselhárítás Budapest
  on 2024.04.15. at 13:43

  Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Budapest Magazin.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .