Két videó is kering a megosztón, amelyen Merkely Béla kardiológus professzor a Semmelweis Egyetem rektora egy egyetemi bulin táncol, majd nyilatkozik.

Természetesen kiakadt az Internet Népe és dobálják a követ, valamint a kígyót, békát sem hagyják ki, de nézze meg mindenki maga-maga a felvételeket, ameddig lehet.

Amit én látok belőle, hogy az egyik felvételen táncol, a másikon nyilatkozik. Hogy mennyire meriti ki az Egyetem etikai kódexét a két esemény, hát tudja a fene.

Mindenesetre, én úgy láttam, hogy a professzor úr egy kicsit felöntött a garatra, de legalább jól érezte magát. Csinos lányok között táncolhatott, amire nekem évek óta nem voltlehetőségem és a pom-pom lányok is szóba kerültek.

Amit ki kellett volna hagynia, az nem más, mint a beszéd.

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Jeles András Kossuth és Balázs Béla díjas filmrendező munkát keres
  by budapestinfo on 2023.03.26. at 23:32

  Jeles András kossuth és Balázs Béla díjas filmrendező munkát keres. Akár fizikait is és nem csal rövid időre, hanem hosszú The post Jeles András Kossuth és Balázs Béla díjas filmrendező munkát keres appeared first on Budapesti Magazin.

 • Jövő héten visszatér az ősz
  by budapestinfo on 2023.03.26. at 15:59

  Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a jövő hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek The post Jövő héten visszatér az ősz appeared first on Budapesti Magazin.

 • A kormányzói pár a Hubay-zenedélutánon
  by budapestinfo on 2023.03.24. at 10:56

  Egy ujabb gyönyszem együttműködő partnerünktől a Digitális Tudománytár-tól. Multunk történelmi eeményeit jobban megísmerhetjük, ha regisztrálunk https://adt.arcanum.com/ oldalon, most kedvezménnyel. KEDD, The post A kormányzói pár a Hubay-zenedélutánon appeared first on Budapesti Magazin.

 • Ezt a pillanatot vártuk. Soma meztelen
  by budapestinfo on 2023.03.23. at 22:56

  Nem telt el úgy nap, hogy ne vártuk volna a pillanatot, amikor Soma Mama Gésa kitárulkozik. Megtörtént. Viszont mondanivalója is The post Ezt a pillanatot vártuk. Soma meztelen appeared first on Budapesti Magazin.

 • Dichterliebe – A tizenkét óriás
  by budapestinfo on 2023.03.23. at 14:11

  A színház, a zene és a film különleges összművészeti találkozása. Egy fiú és egy lány, akik egy bulin megismerkednek, egy The post Dichterliebe – A tizenkét óriás appeared first on Budapesti Magazin.

5330Merkely Béla táncol

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .