Két videó is kering a megosztón, amelyen Merkely Béla kardiológus professzor a Semmelweis Egyetem rektora egy egyetemi bulin táncol, majd nyilatkozik.

Természetesen kiakadt az Internet Népe és dobálják a követ, valamint a kígyót, békát sem hagyják ki, de nézze meg mindenki maga-maga a felvételeket, ameddig lehet.

Amit én látok belőle, hogy az egyik felvételen táncol, a másikon nyilatkozik. Hogy mennyire meriti ki az Egyetem etikai kódexét a két esemény, hát tudja a fene.

Mindenesetre, én úgy láttam, hogy a professzor úr egy kicsit felöntött a garatra, de legalább jól érezte magát. Csinos lányok között táncolhatott, amire nekem évek óta nem voltlehetőségem és a pom-pom lányok is szóba kerültek.

Amit ki kellett volna hagynia, az nem más, mint a beszéd.

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Hantaï Simon centenáriumi kiállítás Párizs
  by budapestinfo on 2022.05.17. at 17:04

  A világhírű magyar származású Hantaï Simon centenáriumi kiállítása a párizsi Fondation Louis Vuitton ikonikus épületében. Simon Hantaï (1922-2008) születése századik évfordulójának megünneplésére a Louis Vuitton Alapítvány soha nem látott retrospektív kiállítást rendez a Hantaï The post Hantaï Simon centenáriumi kiállítás Párizs appeared first on Budapest Magazin.

 • Hogyan töltsd újra ELFBARátodat?
  by Arold Péter on 2022.05.15. at 09:53

  Mint arról már írtam, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága úgy gondolta helytelen, ha az egyre divatosabb ELF BAR névre hallgató elektromos cigarettákról nincs Magyarországon szabályozás. Mint azt a használójuk tudják, The post Hogyan töltsd újra ELFBARátodat? appeared first on Budapest Magazin.

 • Viszlát “ELFBARataim”!
  by Arold Péter on 2022.05.15. at 09:36

  Nagy divat lett Magyarországon is az eldobható elektromos cigaretták keletje, így a fekete piacon, vagy a neten Kínából ezer számra rendelhetőek bárki számára. A 18. életévüket be nem töltött fiatalok The post Viszlát “ELFBARataim”! appeared first on Budapest Magazin.

 • TOP körözési lista
  by budapestinfo on 2022.05.14. at 16:00

  Minden hónapban, mintegy segítségül a rendőrséggel együttműködve mi is közzé tesszük listájukat. Kattints a képre és olvasd. Ha tudsz segíts! Ne csak az ország legyen tiszta a szeméttől! A lakását The post TOP körözési lista appeared first on Budapest Magazin.

 • Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke
  by Arold Péter on 2022.05.14. at 13:38

  Novák Katalin a ma nap lett Magyarországon a közrendi méltóságok legmagasabbik fokának birtokosa. Orbán Viktor a Főnök is, csak utána következik. Vagyis ez sem igaz, mert a harmadik. Ugyanis Novák The post Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke appeared first on Budapest Magazin.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .