Szponzorált tartalom

Wolf Kati tehetségét 12 évvel ezelőtt az X-Faktorban ismerte meg az egész ország, de nem csak a népszerűséget köszönheti a műsornak. A produkciót követően érezte azt, hogy szeretne visszaadni abból a sok jóból, amit az élettől kapott. Önzetlen tenni akarás volt benne, ezért is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezethez, amelynek már több mint tíz éve segíti munkáját és rendszeresen részt vesz különböző kampányaiban.

Inspirálja és gazdagítja az életünket a segítségnyújtás

,,Sorsszerű volt, ahogyan egymásra találtunk a Segélyszervezettel. Az X-Faktoros sikerek után nagyon szerettem volna egy olyan nemes ügy mellé állni, amit igazán a magaménak tudok érezni. Nagyon szimpatikus volt, ahogy végzik a dolgukat, így boldogan vállaltam az együttműködést. Már az első közös kampányunknál éreztem, hogy nagyon jó helyre kerültem, és az ismertségemmel is hozzájárulhatok a kampányok sikerességéhez. Ráadásul a közös munkának köszönhetem egy nagyon jó barátomat is.”

Az Ökumenikus Segélyszervet idén már 11. alkalommal hirdette meg az Iskolakezdés együtt! országos segélyakciót, amellyel 2000 gyermek beiskolázását sikerült támogatni. Wolf Kati a program arcaként minden évben segíti a kezdeményezést. Az énekesnő nagyobbik lánya éppen a segélyakció indulásakor kezdte az iskolát, így családilag is együtt nőttek a projekttel. Kati – szokta mondani nevetve – nem véletlenül érzi magát nemcsak a kampány arcának, hanem szinte az „anyjának” is.

Kati akkor is segít, ha nem forog a kamera

,,Ha ismert emberként komolyan vesszük az önkénteskedést, akkor egyfajta kommunikációs csatornaként segíthetjük egy-egy nemes cél megvalósulását. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy a közösségi média oldalaimon motiváljam és adományozásra ösztönözzem a követőimet. Fontos, hogy jó példát mutassak, ezért dobozolok, ha kell, vagy a rászoruló családokhoz is ellátogatok. Tegnap ukrán menekült családoknak osztottunk ételt.”

– tette hozzá a kiváló énekesnő.

  Angolozz.hu

Az Iskolakezdés együtt!  kampány üzenetét idén is sokan meghallották: több mint 100 ezer hívás, sms érkezett az Ökumenikus Segélyszervetadományvonalára, ezzel több, mint 25 millió forint felajánlást sikerült összegyűjteni. Ehhez az eredményességhez Wolf Kati is nagyban hozzájárult. Az ismert emberek szerepe egy-egy ilyen kampány során megkérdőjelezhetetlen, általuk több emberhez juthat el a Segélyszervezet üzenete.

,,A közös munka kezdetén arra nem számítottam, hogy ennyire komollyá válik az együttműködésünk. Katiból – bártan merem mondani -, hogy azóta munkatárs lett, hiszen ő sokkal több, mint egy ismert arc a segélyszervezetnél. Rá mindig számíthatunk, Kati az az ember, aki akkor is jön segíteni, amikor nem forognak a kamerák. – mondta el Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervet kommunikációs igazgatója.

Kapni jó, adni még jobb

A csodás hangú énekesnő elmondása szerint olyan családban nőtt fel, ahol természetes volt az odafigyelés és a segítőkész hozzáállás, így akarva akaratlanul átvette a szülei habitusát. Kati, mióta édesanya lett, érzékenyebb a gyerekekkel kapcsolatos témákra, a lányaira viszont nem szeretné ráerőltetni a szolgálatkész magatartást. Véleménye szerint elég, ha látják, hogy az édesanyjuk jó példával jár elől.

,, Mivel nagyon mély érzésű, jószívű és segítőkész gyerekek, ők is meg fogják találni a saját kis területüket, ahol majd segíteni tudnak. Már most fontosnak tartják a segítségnyújtást, nagyon odafigyelnek a környezetükben lévőkre. A nagyobbik például jött már velem ételosztásra, de semmit nem szeretnék rájuk erőltetni, az lenne a legjobb, ha ez számukra természetes lenne.”

Az önkéntes munka 365 napon át tart

Az Ökumenikus Segélyszervet és Wolf Kati együttműködése, valamint a közös adománygyűjtés az országos iskolakezdési segélyakció után sem áll meg. Kati már a következő, szeretet.éhség. elnevezésű kampányra készül, amelynek célja, hogy családok tízezreinek tegyék majd szebbé a karácsonyt.

  Hadházy Ákos - Orbán és a sitt biznisz

Hazánk aranytorkú énekesnője természetesen fellépésein keresztül is segíti a Segélyszervezet működését.

,,Decemberben vendégművészként lépek fel az Arénában a Győri Filharmonikusok által szervezett nagyszabású filmzenés koncerten. A koncert bevételének egy részét minden évben jótékony célra fordítják, idén ezt az összeget az Ökumenikus Segélyszervezet kapja.”  –hangsúlyozta Wolf Kati.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .