Megyei közösségi oldalaink

Kattints

Borsod vármegye
Csongrád-Csanád vármegye
Fejér vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Heves vármegye
Hajdu-Bihar vármegye
Zala vármegye magazin APEV Média

19 vármegye Az MR3.hu tagja

  • Kegyelet, tisztesség, gondoskodás – így dolgozunk mi, Celldömölkön
    by megyeinfo on 2025.11.22. at 11:01

    Amikor egy család életében elérkezik a búcsú pillanata, tudjuk, hogy a fájdalom mellett a legnagyobb szükség a biztonságra, megértésre és megbízhatóságra van. A Kemenesaljai Temetkezési Kft. vezetőjeként számomra és munkatársaim számára ez nem csupán munka, hanem felelősség és szolgálat. Cégünk 1996 óta van jelen Celldömölkön és környékén, először ANGEL Temetkezés néven, majd Kemenesaljai Temetkezésként. Mára The post Kegyelet, tisztesség, gondoskodás – így dolgozunk mi, Celldömölkön appeared first on 19 vármegye.

  • Hatvan – Horváth Richárd a városát sarcoló adópolitikáról mondott véleményt közösségi oldalán
    by megyeinfo on 2025.11.20. at 18:26

    A Hatvant sarcoló politika eljutott arra a szintre, hogy még a hatvani fideszes képviselők is mellénk álltak és a képviselő-testület egyhangúlag tudta elítélni, hogy a kormányzat csak idén mintegy 3 milliárd forintot vont el városunktól, és 20 ezer hatvanitól. Ezzel Hatvan története során először nettó befizetőjévé vált a központi költségvetésnek, vagyis több pénzt vontak el The post Hatvan – Horváth Richárd a városát sarcoló adópolitikáról mondott véleményt közösségi oldalán appeared first on 19 vármegye.

Gasztronómia

  • Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni

    MegosztomKülönleges gimnáziumi nyílt napot tart november 22-én, szombaton a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont – az olasztanításba közös pizzakészítéssel kóstolhatnak bele a diákok és szüleik, a matematikatudásukat egy szabadulószobában tehetik The post Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni appeared first on Mit főzzek ma?.

  • „World of Nobu” Budapest

    MegosztomIdén ősszel különleges mérföldkőhöz érkezik a hazai gasztronómia egyik legkiemelkedőbb szereplője: 15 éves a NOBU Budapest! A Michelin-ajánlott étterem október 3-án és 4-én két exkluzív „World of Nobu” Omakase vacsorával, The post „World of Nobu” Budapest appeared first on Mit főzzek ma?.

  • Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül)

    MegosztomRakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) 4 adaghoz 🛒 Hozzávalók: 👩‍🍳 Elkészítés lépésről lépésre: 1. A rizst előfőzzük 2. A kelkáposztát előkészítjük 3. A húsos ragu elkészítése 4. Rétegezés 5. The post Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) appeared first on Mit főzzek ma?.