Home / Szponzorált tartalom / A Hitchki nem csak az ízek világában különleges

A Hitchki nem csak az ízek világában különleges

2025 júliusban megnyitotta kapuit Budapest legszebb indiai étterme, a HITCHKI, közvetlenül a Lánchíd pesti hídfőjénél. Indiai mesebeli világa elevenedik meg a Hitchki Budapest ajtaján belépve. Az étterem különlegessége, hogy nemcsak az Észak-Indiából ismert klasszikusokat, hanem ritkaságszámba menő dél-indiai fogásokat és autentikus street food ételeket is kínál – egyedülálló formában, India különböző régiójából származó séfek keze alól, modern tálalásban.


Étlapunk 3 féle típust kínál:
-Észak indiai ételek
-Dél indiai ételek
-Street Food válogatás

A Hitchki nem csak az ízek világában különleges: enteriőrje is lenyűgöző, amelyet @VarjasArt – Varjas Judit,  2023 és 2024-es Év Dekorfestője valósított meg. A látvány egyszerre modern, nosztalgikus és kézműves részleteiben gazdag – minden falfestmény és díszítőfestészet mesél India mesebeli világáról.

Olyan, mint az „Ezeregy éjszaka” csodája!

A Hitchki név hindiül „csuklást” jelent – mi pedig azt szeretnénk, hogy a vendégeink épp olyan hirtelen és meglepő élményeket szerezzenek nálunk, mint amilyeneket egy váratlan csuklás okozhat.

Minden fogás egy felfedezés
, a menü több mint 260 ételt kínál, köztük ikonikus fogásokat és Thali – indiai kóstoló tálat Te magad állíthatod össze (vegetáriánus, csirke változatban). Indiai borok, sörök, whisky-k, likőrök és különleges koktél választék mellett lassi válogatás sós és édes változatban is elérhető.

Az étteremben minden étel frissen készül, kérésre enyhébb fűszerezéssel, bőséges választékban vegetáriánus, vegán, gluténmentes és laktózmentes változatban – így mindenki megtalálhatja a számára ideális fogást.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gasztronómia

  • Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni

    MegosztomKülönleges gimnáziumi nyílt napot tart november 22-én, szombaton a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont – az olasztanításba közös pizzakészítéssel kóstolhatnak bele a diákok és szüleik, a matematikatudásukat egy szabadulószobában tehetik The post Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni appeared first on Mit főzzek ma?.

  • „World of Nobu” Budapest

    MegosztomIdén ősszel különleges mérföldkőhöz érkezik a hazai gasztronómia egyik legkiemelkedőbb szereplője: 15 éves a NOBU Budapest! A Michelin-ajánlott étterem október 3-án és 4-én két exkluzív „World of Nobu” Omakase vacsorával, The post „World of Nobu” Budapest appeared first on Mit főzzek ma?.

  • Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül)

    MegosztomRakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) 4 adaghoz 🛒 Hozzávalók: 👩‍🍳 Elkészítés lépésről lépésre: 1. A rizst előfőzzük 2. A kelkáposztát előkészítjük 3. A húsos ragu elkészítése 4. Rétegezés 5. The post Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) appeared first on Mit főzzek ma?.