A december 12-től érvényes, 2021/2022-es vasúti menetrend különlegessége, hogy idén első alkalommal online társadalmi egyeztetés lakossági véleményeit és javaslatait is figyelembe veszi, hogy még inkább az utasok igényeihez igazított gyakorisággal és indulási időkkel közlekedjenek a vonatok.

Megérkeztek a KISS emeletes motorvonatok a győri és a nyíregyházi fővonalakra is.

▪A Volánbusz új menetrendje is sok vonalon hoz kedvező változást az autóbuszjáratok közlekedésében. Egyes térségekben – az átalakuló vasúti menetrendhez is igazodva – módosul a ráhordó autóbuszjáratok menetrendje vagy új vasúti csatlakozásokat hoztak létre.

▪Vasárnaptól új menetrend lép érvénybe a H8-as és a H9-es HÉV vonalán is a hatvani vasútvonal menetrendi változásaival összhangban.

Az utazási szokásokhoz jobban igazodó, összehangolt vasúti, buszos és HÉV menetrendek vonzóbbá teszik a közösségi közlekedést, és növelik annak versenyképességét az egyéni közlekedéssel szemben.További információ: https://bit.ly/3pRmCol

Címlapkép: illusztráció

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .