Gránitfeldolgozás témában két oldal is az APEV Médiához tartozik. Mind két oldal Magyarország gránitmegmunkálóival foglalkozik.

Diána örül
2024.06.16.
Legyen saját szőlőtőkéd – Egy forradalmian új gasztro-turisztikai ...
2022.10.27.
Először kapott meghívást a magyar labdarúgó-válogatott keretébe a ...
2025.03.11.
Fellobbanóban az élet
2025.07.14.
Libaételekkel, magyar borokkal és koncertekkel készül Szent Márto ...
2024.10.29.
Itt van megjött Barba Papa
2024.11.12.Kiemelt
Gasztronómia
- Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni
MegosztomKülönleges gimnáziumi nyílt napot tart november 22-én, szombaton a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont – az olasztanításba közös pizzakészítéssel kóstolhatnak bele a diákok és szüleik, a matematikatudásukat egy szabadulószobában tehetik The post Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni appeared first on Mit főzzek ma?.
- „World of Nobu” Budapest
MegosztomIdén ősszel különleges mérföldkőhöz érkezik a hazai gasztronómia egyik legkiemelkedőbb szereplője: 15 éves a NOBU Budapest! A Michelin-ajánlott étterem október 3-án és 4-én két exkluzív „World of Nobu” Omakase vacsorával, The post „World of Nobu” Budapest appeared first on Mit főzzek ma?.
- Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül)
MegosztomRakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) 4 adaghoz 🛒 Hozzávalók: 👩🍳 Elkészítés lépésről lépésre: 1. A rizst előfőzzük 2. A kelkáposztát előkészítjük 3. A húsos ragu elkészítése 4. Rétegezés 5. The post Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) appeared first on Mit főzzek ma?.










