Home / Budapest 2 / Mi a gond az albán pékségekkel?

Mi a gond az albán pékségekkel?

Nem felelnek meg a Magyar élelmiszerkönyv szabályainak az albán pékségek tésztái, az üzemeltető cégek pedig megkerülik a munkaügyi szabályokat – írja a Magyar Nemzet.

– vette észre a Mandiner Septe József, a Magyar Pékszövetség elnökének kijelentését, aki a Spirit FM Több-Kevesebb című műsorában tájékoztatta a hallgatókat. Mint az elnök részletezte, az inkriminált vállalkozások.

Az elnök nem dicsérte az albán pékségek hozzáállását sem a higiéniai és élelmiszeripari szabályokhoz, valamint azt sem, hogy sok közöttük az „eldobós cég”, amelyik adósságokat halmoz fel, és a tulajdonosai egyszerűen otthagyják. Ezután egyből indítanak egy fantomcéget ugyanabban az épületben, de sem az energiaszámlákat, sem az egyéb járulékokat nem fizetik ki – mutatott rá. 

És akkor most jön a Népszava, ahol a Nébihre hivatkozva a következőket közli még 2017-ben:

Nem veszélyesek az albán pékségek

Az albán pékségek nem jelentenek élelmiszer-biztonsági kockázatot – jelentette ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). nepszava.hu 2017. Mi történ ez alatt hat év alatt

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Friss

Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni

Különleges gimnáziumi nyílt napot tart november 22-én, szombaton a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont – az olasztanításba közös pizzakészítéssel kóstolhatnak bele a diákok és szüleik, a matematikatudásukat egy szabadulószobában tehetik próbára, sőt élményfestésen is részt vehetnek. A november 22-i nyílt nap a főigazgatói köszöntővel indul, ezt követik a színes műhelyfoglalkozások, amelyek közül szabadon választhatnak a

Könyvelőiroda