Kegyeleti témában két oldal is az APEV Médiához tartozik. Mind két oldal Magyarország temetkezési, illetve kegyeleti híreivel foglalkozik, kiemelt segítséget nyújtva a hozzátartozóknak, a közeli temetkezési vállalkozók kiválasztásában.

Ha egy kórházban egy csecsemő egyedül van és nem sír… megpecsétel ...
2024.10.23.
Újra ingyenesen látogatható a Boglári Szüreti Fesztivál!
2023.07.17.
Még mindig nagyon drágák a budapesti albérletek!
2023.12.22.
Egy nagyhatalmú ember véleménye Ukrajna függetlenségéről
2025.01.15.
John Vardar vs a Galaxis futurisztikus kalandjai csütörtöktől a h ...
2025.03.30.
Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) törzsvezetője 2022.07.20-á ...
2022.07.20.Kiemelt
Mi az a Bio rovarirtás?
2023.02.11.Korda György Balázs Klári – elválnak útjaink
2025.12.02.55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter
2025.12.01.Ezek után megkívántad a gyrost?
2025.12.01.Gasztronómia
- Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni
MegosztomKülönleges gimnáziumi nyílt napot tart november 22-én, szombaton a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont – az olasztanításba közös pizzakészítéssel kóstolhatnak bele a diákok és szüleik, a matematikatudásukat egy szabadulószobában tehetik The post Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni appeared first on Mit főzzek ma?.
- „World of Nobu” Budapest
MegosztomIdén ősszel különleges mérföldkőhöz érkezik a hazai gasztronómia egyik legkiemelkedőbb szereplője: 15 éves a NOBU Budapest! A Michelin-ajánlott étterem október 3-án és 4-én két exkluzív „World of Nobu” Omakase vacsorával, The post „World of Nobu” Budapest appeared first on Mit főzzek ma?.
- Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül)
MegosztomRakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) 4 adaghoz 🛒 Hozzávalók: 👩🍳 Elkészítés lépésről lépésre: 1. A rizst előfőzzük 2. A kelkáposztát előkészítjük 3. A húsos ragu elkészítése 4. Rétegezés 5. The post Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) appeared first on Mit főzzek ma?.










