Home / Gasztronómia / Itt vannak Magyarország legelső teljesen konyhakész főzőcsomagjai

Itt vannak Magyarország legelső teljesen konyhakész főzőcsomagjai

Konyhakész főzőcsomag

Forradalmasítja az otthoni főzést a FAZÉKBA! rapid konyha, amely márciusban indított kampányhajrát a Brancs közösségi piacterén. Elsőként jelentek meg a piacon forradalmi ötletükkel, amivel újra definiálják az otthoni főzést: Teljesen konyhakészre gyártott, előre kiporciózott és előkészített hozzávalókkal játékká egyszerűsítik a főzést, amelynek csupán a befejező műveletei maradnak a házigazdákra.

Az izgalmas ötlet több szempontból kecsegtető: nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek, tulajdonképpen csak a számunkra előre összeaprított hozzávalókat kell kifőznünk. Amiben gyakorlatilag a világon egyedülálló a FAZÉKBA! szolgáltatás, hogy ilyen mértékben előkészített alapanyagokat sehol sem kínálnak a szolgáltatók. A képes főzési útmutatók segítségével, csak „be kell dobni a FAZÉKBA!” a megadott sorrendben a grammra kimért és előkészített összetevőket.

A program elsősorban azoknak szól, akik szeretnének minőségi alapanyagokból főzni, de nincs idejük vagy lehetőségük arra, hogy az ország különböző pontjairól összeszedjék a kistermelői, vegyszermentes gazdálkodóktól származó hozzávalókat. Az alapanyagokat fenntartható módon működő kisgazdaságokból érkeznek, ahol a csirkék a szabadban szaladgálnak, a malomban nem használnak adalékanyagokat, és a zöldséget vegyszermentesen termesztik.

A tulajdonos-ötletgazda Gyulayné Bori elfoglalt üzletasszonyként, 3 fiúgyermeket nevelve szembesült a kihívással, hogy egészséges és finom ételeket biztosítson a család számára, a súlyos időzavar ellenére is. Saját nehézségei, kihívásai alapján dolgozta ki a FAZÉKBA! programot; a XXI. század otthon főzési szolgáltatását.

Közösségi finanszírozással válnának országossá.

A Brancs kampány célja, hogy a szolgáltatás országszerte elérhetővé váljon, mivel ezzel a lehetőséggel mindeddig csak a budapesti és Tordas környéki családok élhettek.
A Brancs közösségi kampányában való bemutatkozással egy hőtartó, strapabíró csomagolás kifejlesztése és az ismertség növelése a cél, hogy az ország bármelyik szegletébe eljusson ez a kényelmi szolgáltatás.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gasztronómia

  • Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni

    MegosztomKülönleges gimnáziumi nyílt napot tart november 22-én, szombaton a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont – az olasztanításba közös pizzakészítéssel kóstolhatnak bele a diákok és szüleik, a matematikatudásukat egy szabadulószobában tehetik The post Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni appeared first on Mit főzzek ma?.

  • „World of Nobu” Budapest

    MegosztomIdén ősszel különleges mérföldkőhöz érkezik a hazai gasztronómia egyik legkiemelkedőbb szereplője: 15 éves a NOBU Budapest! A Michelin-ajánlott étterem október 3-án és 4-én két exkluzív „World of Nobu” Omakase vacsorával, The post „World of Nobu” Budapest appeared first on Mit főzzek ma?.

  • Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül)

    MegosztomRakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) 4 adaghoz 🛒 Hozzávalók: 👩‍🍳 Elkészítés lépésről lépésre: 1. A rizst előfőzzük 2. A kelkáposztát előkészítjük 3. A húsos ragu elkészítése 4. Rétegezés 5. The post Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) appeared first on Mit főzzek ma?.