Kiknek ingott volna meg a széke, ha Völner Pál volt államtitkár beszél? – tette fel a kérdést a Demokratikus Koalíció pártigazgatója hétfői, online sajtótájékoztatóján.

    Sebián-Petrovszki László elmondta, hogy a Blikk a Völner-ügyben lehallgatott telefonbeszélgetéseket hozott nyilvánosságra, és az egyik ilyen beszélgetésben a volt államtitkár azt mondta a feleségének, “tudok olyat mondani, hogy egy-két embernek meginogjon a széke”.


    Az ellenzéki politikus szerint ez egyértelmű beismerése annak, hogy a szálak felfelé vezethetnek, Völner Pál pedig csak “gyalog lehetett a sakktáblán a végrehajtómaffiával kapcsolatos gyomorforgató ügyben”.
    Sebián-Petrovszki László jelezte, az ügyben írásbeli kérdést nyújtott be Varga Judit igazságügyi miniszternek egyebek mellett az iránt is érdeklődve, hogy “mivel sikerült elhallgattatni a felvétel idején még kitálalni tervező” volt államtitkárt.

Címlapfotó: Facebook

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments