Regős Bendegúz

Az ügyben másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla elrendelte Gyárfás Tamás bűnügyi felügyeletét, aki az ítélet szerint nem hagyhatja el Magyarország területét, mert megállapítható az elérhetetlenné válás veszélye.

 A törvényszék hét év börtönbüntetésre ítélte Gyárfás Tamást, amiért a döntés szerint bűnsegéd volt a Fenyő János ellen elkövetett merényletben, majd az ügyészség kezdeményezte Gyárfás Tamás letartóztatását.

„Az emberölés bűntette miatt Gy. T. és társa ellen folyamatban levő büntetőügyben a Fővárosi Ítélőtábla a 2024. június 4-én meghozott végzésével az elsőfokú bíróság határozatát megváltoztatva elrendelte Gy. T. elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a másodfokú eljárás befejezéséig.”

Az elsőrendű vádlott engedély nélkül Magyarország közigazgatási területét nem hagyhatja el, lakó- és tartózkodási helyét nem változtathatja meg. Köteles továbbá hetente egy alkalommal a lakóhelye szerint illetékes rendőrkapitányságon személyesen jelentkezni

– írja közleményében a Fővárosi Ítélőtábla.

Természetesen a kormányközeli Origó nem tudta úgy leközölni a tényeket, hogy nem csempészte volna bele a bekezdésébe hogy „baloldali„.

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás egykori, baloldali médiavállalkozó bűnügyi felügyeletét.

Én csak egy fotóval tudom kiegészíteni az Origót.


Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .