Home / Hírterjesztő / Közmédia? A fenét!

Közmédia? A fenét!

Karácsony Gergely

Nézem, olvasom az újabb bizonyítékát a köztévé manipulációjának, hogyan hazudnak a kormánynak és a Fidesznek tetsző módon Budapestről, ezúttal a budapestiek szavait, véleményét kiforgatva. És bár hosszabb ideje tudjuk, hogy ami ott folyik, annak semmi köze a közszolgálathoz, mégis a gyomrom forog ettől újra meg újra. Azoknak viszont, akik gyanútlanul nézik ezt a hazugságözönt, akiket félrevezetnek, manipulálnak, akiknek kiforgatják a szavait, nekik tartozunk az igazsággal, a vélemények ütköztetésével.

Lassan 3 és fél éve, hogy főpolgármesterként utoljára nyilatkozhattam a közpénzből fenntartott köztévé élő adásában. Emlékezetes volt, akár egy Monthy Python show, 100 nappal a megválasztásom után a legfontosabb kérdés az volt, hogy biciklivel érkeztem-e. Talán emlékeztek ti is, én nehezen feledem.

Azóta úgy látszik, hogy nem találtak a közlekedési szokásaimhoz mérhető jelentőségű témát Budapesten, biztos azért nem hívtak. Pedig nagyjából minden este megkapom a magamét tőlük, ahogy azt a gazdáik megrendelik, sok hazugsággal, rengeteg manipulációval.

Nem másnak, a nézőknek tartozunk azzal, hogy 3 és fél év után újra élő adásban beszéljünk Budapestről, a város jövőjéről. Megyek biciklivel, így az első 25 kérdésünkre meg is van a válasz, több idő marad a lényegre.


    Szólj hozzá

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Gasztronómia

    • Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni

      MegosztomKülönleges gimnáziumi nyílt napot tart november 22-én, szombaton a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont – az olasztanításba közös pizzakészítéssel kóstolhatnak bele a diákok és szüleik, a matematikatudásukat egy szabadulószobában tehetik The post Pizzasütés, szabadulószoba, önismereti foglalkozás – így is lehet nyílt napot szervezni appeared first on Mit főzzek ma?.

    • „World of Nobu” Budapest

      MegosztomIdén ősszel különleges mérföldkőhöz érkezik a hazai gasztronómia egyik legkiemelkedőbb szereplője: 15 éves a NOBU Budapest! A Michelin-ajánlott étterem október 3-án és 4-én két exkluzív „World of Nobu” Omakase vacsorával, The post „World of Nobu” Budapest appeared first on Mit főzzek ma?.

    • Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül)

      MegosztomRakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) 4 adaghoz 🛒 Hozzávalók: 👩‍🍳 Elkészítés lépésről lépésre: 1. A rizst előfőzzük 2. A kelkáposztát előkészítjük 3. A húsos ragu elkészítése 4. Rétegezés 5. The post Rakott kelkáposzta darált pulykahússal (tejföl nélkül) appeared first on Mit főzzek ma?.