Orbán Viktor nagy bejelentést tett, de ez nem hatja meg Magyar Péter, sőt megígérte, hogy rágalmazásért fel is jelenti, amiért háború pártinak mutatja be a Tisza Pártot.

Hajnali órákban, egy szemernyi késedelem nélkül, Orbán Viktor miniszterelnök tollat ragadott, és alighogy a tinta megszáradt, úgyszólván be is hirdette a nyugdíjak 30%-os megugrását. Közösségi média felületén közzétett videóján keresztül osztotta meg gondolatait, jelezve: „Az elhibázott brüsszeli döntések következményeként az egész kontinenst sújtja az energiahiány, amely minket, magyar lelkeket is nyomás alá helyez. Hazánkban ársapkák és rezsiharcok által kínálunk pajzsot a lakosságnak.” Ajánlásaiban továbbá kiemelte: „A védelem művészete mellett nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy Magyarországnak vannak olyan nagyra törő álmok, melyek a szürke hétköznapokon is túlragyognak”.

M.P. szét trollkodja Orbán Viktor Facebook oldalát, miközben ezrek lájkolják a beszólításait. Nézd meg Te is!

Aki a Fidesz-re szavaz, az a háborús uszításra, gyűlöletkeltésre, megosztásra, a propagandára, a korrupcióra, a nemzeti vagyon családi és haveri körnek való átjátszására szavaz.

Aki a TISZA Pártra szavaz, az a békére, a szeretetre, az összefogásra, az árkok betemetésére és egy boldogabb magyar jövőre szavaz.

Múlt vagy jövő? Fidesz vagy TISZA?

Gondolj a hazádra, szavazz a TISZÁ-ra!

https://www.facebook.com/orbanviktor


Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .