41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián médiaszemélyiség.

Berki megosztó személyiség volt. Mint a Ferencváros kapusát ismerhette meg a nagyközönség. A későbbiekben a sportoló az FTC vezérigazgatója (2007–2010), lett, később a média felé fordult. Ismert médiaceleb, influenszer, műsorvezető volt.

Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért, és 0,58 százalékon (4 047 szavazattal) végzett október 13-án.

A halála körülményeit a rendőrség is vizsgálja. Sajtó értesülések szerint a IX. kerületi lakásánál többször is hangos veszekedés hallatszott, a rendőrség többször ki is szállt a helyszínre.

Élő helyszíni közvetítés a helyszínről a Bors videójában

A rendőrség egyenlőre nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, de sajtóinformációk szerint a rendőrség kábítószer gyanús anyagot találtak a lakásban, és emiatt nyomozás indulhat. Rendőrségi tájékoztató a helyszínről a telex.hu-n melyet portálunk is átvett.

A Ripost az elhunythoz közelállóktól megtudta, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Az újság informátorai szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

Egy fiatal lakberendező pár még áprilisban azt nyilatkozta Blikknek, hogy Berki lelakott ingatlanjának a felújítását úgy vállalták be, hogy vagy lelakják, vagy Berki kifizeti. Hát nem lett belőle sem ez, sem az, sőt Berki még azt is kijelentette, miután a felújítás majdnem elkészült, hogy a lakást eladja, és amúgy is válni készül Mazsitól.

A cikket megosztottam néhány közösségi csoportban és érdemes idemásolnom név nélkül az egyik véleményt, mellyel teljesen egyetértek:

Olvassuk és olvasni is fogjuk még eleget. Nem azért van sajnos tele vele a sajtó mert hatalmasat alkotott, vagy valami hatalmas dolgot „rakott le az asztalra” és mi magyarok büszkék vagyunk rá, és most azért osszuk orrba-szájba, mert döbbenten állunk a halálhíre előtt.

Döbbenten, mert fiatalon, munkája közben, egy hatalmas koponyát veszített az ország, szegényebbek leszünk egy olyan emberrel, akire még büszke lehetett volna édes kis hazánk… Ja..!! Nem..!!

Az igénytelen tévés szórakoztató műsorok ünnepelt celebje volt, aki botrányairól, büntetőfékezéseiről, a „legemlékezetesebb művéről”, a herevasalásról híres. Drogozott, gyereke is így találta meg. Nem pozitív példakép volt, külön élt két kicsi gyerekétől is.

Két kézzel szórta a pénzt, habzsolta az életet, talán még törvényen kívülinek is tekintette magát. Én nem vagyok/voltam büszke erre az emberre, sőt rühelltem még azt is, hogy egyezik a neve a tényleg igazi sportoló Berki Krisztiánnal..

A két ember között IQ, erkölcsi és még sok más különbség volt.. Egy hír elég is lenne a haláláról, aztán felejtsük el. Nem fog hiányozni a társadalom többségének mint hasznos ember. Most is drogot találtak a helyszínen. Választhatott volna magának szebb, jobb életet, ő ezt választotta, a vége pedig sorry, de ez lett.

De persze ember volt, isten nyugosztalja, könnyeket nem hullajtok azért. Nem tartom én sem szükségesnek hogy osztogassuk folyton, mert hetekig így is ez fog folyni mindenhol…Túl sokat foglalkozunk vele, érdemtelenül.

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

  • Rágcsálók okozta károk
    by budapestinfo on 2024.04.27. at 11:57

    A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Budapest Magazin.

  • „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
    by budapestinfo on 2024.04.25. at 10:29

    Molnár Bertalant, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosát és vezető fejlesztőjét kérdeztük a „Színes angol-magyar példamondatok” című nyelvkönyvről, amely az első The post „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész appeared first on Budapest Magazin.

  • Miért jobb cserepalackos ásványvíz?
    by budapestinfo on 2024.04.24. at 09:36

    Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz. A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. The post Miért jobb cserepalackos ásványvíz? appeared first on Budapest Magazin.

  • Egy nem minden napi pillanat
    by budapestinfo on 2024.04.23. at 20:27

    Dolgok, melyeket emberek nagy része talán sosem láthat. A rák, mikor megválik a kinőt lakásától. Ez egy ilyen pillanat. A The post Egy nem minden napi pillanat appeared first on Budapest Magazin.

  • Még sem az lesz, mint amit ígértek
    on 2024.04.23. at 11:53

    Csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza, ezen kívül mélygarázs, közösségi tér és nem The post Még sem az lesz, mint amit ígértek appeared first on Budapest Magazin.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .