41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián médiaszemélyiség.

Berki megosztó személyiség volt. Mint a Ferencváros kapusát ismerhette meg a nagyközönség. A későbbiekben a sportoló az FTC vezérigazgatója (2007–2010), lett, később a média felé fordult. Ismert médiaceleb, influenszer, műsorvezető volt.

Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért, és 0,58 százalékon (4 047 szavazattal) végzett október 13-án.

A halála körülményeit a rendőrség is vizsgálja. Sajtó értesülések szerint a IX. kerületi lakásánál többször is hangos veszekedés hallatszott, a rendőrség többször ki is szállt a helyszínre.

Élő helyszíni közvetítés a helyszínről a Bors videójában

A rendőrség egyenlőre nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, de sajtóinformációk szerint a rendőrség kábítószer gyanús anyagot találtak a lakásban, és emiatt nyomozás indulhat. Rendőrségi tájékoztató a helyszínről a telex.hu-n melyet portálunk is átvett.

A Ripost az elhunythoz közelállóktól megtudta, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Az újság informátorai szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

Egy fiatal lakberendező pár még áprilisban azt nyilatkozta Blikknek, hogy Berki lelakott ingatlanjának a felújítását úgy vállalták be, hogy vagy lelakják, vagy Berki kifizeti. Hát nem lett belőle sem ez, sem az, sőt Berki még azt is kijelentette, miután a felújítás majdnem elkészült, hogy a lakást eladja, és amúgy is válni készül Mazsitól.

A cikket megosztottam néhány közösségi csoportban és érdemes idemásolnom név nélkül az egyik véleményt, mellyel teljesen egyetértek:

Olvassuk és olvasni is fogjuk még eleget. Nem azért van sajnos tele vele a sajtó mert hatalmasat alkotott, vagy valami hatalmas dolgot “rakott le az asztalra” és mi magyarok büszkék vagyunk rá, és most azért osszuk orrba-szájba, mert döbbenten állunk a halálhíre előtt.

Döbbenten, mert fiatalon, munkája közben, egy hatalmas koponyát veszített az ország, szegényebbek leszünk egy olyan emberrel, akire még büszke lehetett volna édes kis hazánk… Ja..!! Nem..!!

Az igénytelen tévés szórakoztató műsorok ünnepelt celebje volt, aki botrányairól, büntetőfékezéseiről, a “legemlékezetesebb művéről”, a herevasalásról híres. Drogozott, gyereke is így találta meg. Nem pozitív példakép volt, külön élt két kicsi gyerekétől is.

Két kézzel szórta a pénzt, habzsolta az életet, talán még törvényen kívülinek is tekintette magát. Én nem vagyok/voltam büszke erre az emberre, sőt rühelltem még azt is, hogy egyezik a neve a tényleg igazi sportoló Berki Krisztiánnal..

A két ember között IQ, erkölcsi és még sok más különbség volt.. Egy hír elég is lenne a haláláról, aztán felejtsük el. Nem fog hiányozni a társadalom többségének mint hasznos ember. Most is drogot találtak a helyszínen. Választhatott volna magának szebb, jobb életet, ő ezt választotta, a vége pedig sorry, de ez lett.

De persze ember volt, isten nyugosztalja, könnyeket nem hullajtok azért. Nem tartom én sem szükségesnek hogy osztogassuk folyton, mert hetekig így is ez fog folyni mindenhol…Túl sokat foglalkozunk vele, érdemtelenül.

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Figyelem! Internetes csalók
  by budapestinfo on 2022.09.25. at 11:10

  A portálunk által üzemeltetett, rendőrségi hírekkel foglalkozó Facebook csoportunkba érkezett a következő üzenet. Úgy közöljük, ahogy van. Interneten hirdetik hogy “Személyi Kölcsön” Felvettem vele a kapcsolatot és 1 millió forintot The post Figyelem! Internetes csalók appeared first on Budapesti Magazin.

 • A szén-monoxid jelző fontossága
  by budapestinfo on 2022.09.24. at 21:33

  Két percen múlt annak a fiatal lánynak az élete, akit kollégáink mentettek ki lakásából. A lány szén-monoxid-mérgezést szenvedett. A videóban a mentésben résztvevő tűzoltók mondják el, ők hogyan élték meg The post A szén-monoxid jelző fontossága appeared first on Budapesti Magazin.

 • Kevesen jelentkeznek számlálóbiztosnak
  by budapestinfo on 2022.09.21. at 20:54

  Zugló képviselő-testülete rendkívüli ülésen határozott arról, hogy az önkormányzati fenntartású szociális intézmények, óvodák és bölcsődék munkatársait bevonják az októberben kezdődő népszámlálásba. A döntésre azért volt szükség, mert az előírtnál lényegesen The post Kevesen jelentkeznek számlálóbiztosnak appeared first on Budapesti Magazin.

 • Na ez az a videó, amit a kormány sem szeretett meg
  by budapestinfo on 2022.09.21. at 13:37

  Arold Péter Menczer Tamás ahelyett, hogy az itthoni dolgokkal foglalkozna, a holland külügyminisztert cseszegeti. Közleménynek is tekinthető kirohanását – az MTI átvette – aztán a kormány igyekezett visszavonni. Helyesebben nem The post Na ez az a videó, amit a kormány sem szeretett meg appeared first on Budapesti Magazin.

 • Részleges mozgósítás Oroszországban
  by budapestinfo on 2022.09.21. at 08:09

  Részleges mozgósítást rendelt el szerdán Oroszországban Vlagyimir Putyin orosz elnök.     Putyin ezt egy nappal azután jelentette be televíziós beszédben, hogy négy orosz ellenőrzés alatt álló ukrajnai régió a szeptember 23. The post Részleges mozgósítás Oroszországban appeared first on Budapesti Magazin.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .