41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián médiaszemélyiség.

Berki megosztó személyiség volt. Mint a Ferencváros kapusát ismerhette meg a nagyközönség. A későbbiekben a sportoló az FTC vezérigazgatója (2007–2010), lett, később a média felé fordult. Ismert médiaceleb, influenszer, műsorvezető volt.

Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért, és 0,58 százalékon (4 047 szavazattal) végzett október 13-án.

A halála körülményeit a rendőrség is vizsgálja. Sajtó értesülések szerint a IX. kerületi lakásánál többször is hangos veszekedés hallatszott, a rendőrség többször ki is szállt a helyszínre.

Élő helyszíni közvetítés a helyszínről a Bors videójában

A rendőrség egyenlőre nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, de sajtóinformációk szerint a rendőrség kábítószer gyanús anyagot találtak a lakásban, és emiatt nyomozás indulhat. Rendőrségi tájékoztató a helyszínről a telex.hu-n melyet portálunk is átvett.

A Ripost az elhunythoz közelállóktól megtudta, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Az újság informátorai szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

Egy fiatal lakberendező pár még áprilisban azt nyilatkozta Blikknek, hogy Berki lelakott ingatlanjának a felújítását úgy vállalták be, hogy vagy lelakják, vagy Berki kifizeti. Hát nem lett belőle sem ez, sem az, sőt Berki még azt is kijelentette, miután a felújítás majdnem elkészült, hogy a lakást eladja, és amúgy is válni készül Mazsitól.

A cikket megosztottam néhány közösségi csoportban és érdemes idemásolnom név nélkül az egyik véleményt, mellyel teljesen egyetértek:

Olvassuk és olvasni is fogjuk még eleget. Nem azért van sajnos tele vele a sajtó mert hatalmasat alkotott, vagy valami hatalmas dolgot „rakott le az asztalra” és mi magyarok büszkék vagyunk rá, és most azért osszuk orrba-szájba, mert döbbenten állunk a halálhíre előtt.

Döbbenten, mert fiatalon, munkája közben, egy hatalmas koponyát veszített az ország, szegényebbek leszünk egy olyan emberrel, akire még büszke lehetett volna édes kis hazánk… Ja..!! Nem..!!

Az igénytelen tévés szórakoztató műsorok ünnepelt celebje volt, aki botrányairól, büntetőfékezéseiről, a „legemlékezetesebb művéről”, a herevasalásról híres. Drogozott, gyereke is így találta meg. Nem pozitív példakép volt, külön élt két kicsi gyerekétől is.

Két kézzel szórta a pénzt, habzsolta az életet, talán még törvényen kívülinek is tekintette magát. Én nem vagyok/voltam büszke erre az emberre, sőt rühelltem még azt is, hogy egyezik a neve a tényleg igazi sportoló Berki Krisztiánnal..

A két ember között IQ, erkölcsi és még sok más különbség volt.. Egy hír elég is lenne a haláláról, aztán felejtsük el. Nem fog hiányozni a társadalom többségének mint hasznos ember. Most is drogot találtak a helyszínen. Választhatott volna magának szebb, jobb életet, ő ezt választotta, a vége pedig sorry, de ez lett.

De persze ember volt, isten nyugosztalja, könnyeket nem hullajtok azért. Nem tartom én sem szükségesnek hogy osztogassuk folyton, mert hetekig így is ez fog folyni mindenhol…Túl sokat foglalkozunk vele, érdemtelenül.

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk
  by budapestinfo on 2024.06.09. at 13:14

  A korhatár nélkül megtekinthető, így a legkisebbek számára első moziélménynek is kiváló Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk című mozifilm The post Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk appeared first on Budapest Magazin.

 • Magyar többségi tulajdon a reptéren
  on 2024.06.07. at 13:32

  Több mint egy éves intenzív tárgyalássorozatot követően ma, azaz 2024. június 6-án aláírásra került a Budapest Airport Zrt. adás-vételi szerződése. The post Magyar többségi tulajdon a reptéren appeared first on Budapest Magazin.

 • Új helyszíneken kapható a Buda Szóda!
  by budapestinfo on 2024.06.06. at 19:28

  Őrsi Gergely Új helyszíneken kapható a Buda Szóda! – Ahogy beköszöntött a nyári meleg, úgy érkezett meg a Buda Szóda The post Új helyszíneken kapható a Buda Szóda! appeared first on Budapest Magazin.

 • A parkolóból park lett a város közepén!
  on 2024.06.05. at 18:59

  A parkolóból park lett a város közepén! A nyitóhétvégén több ezren fordultak meg Budapest legújabb közparkjában: volt közös olvasás, workshop, The post A parkolóból park lett a város közepén! appeared first on Budapest Magazin.

 • Holnap kezdődik az ingyenes JFF Online Japán Filmfesztivál
  by budapestinfo on 2024.06.04. at 20:09

  Holnap kezdődik és július 3-áig tart a JFF Online Japán Filmfesztivál. A Japán Alapítvány szervezésében az ország bármelyik pontjáról, eredeti The post Holnap kezdődik az ingyenes JFF Online Japán Filmfesztivál appeared first on Budapest Magazin.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .