41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián médiaszemélyiség.

Berki megosztó személyiség volt. Mint a Ferencváros kapusát ismerhette meg a nagyközönség. A későbbiekben a sportoló az FTC vezérigazgatója (2007–2010), lett, később a média felé fordult. Ismert médiaceleb, influenszer, műsorvezető volt.

Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért, és 0,58 százalékon (4 047 szavazattal) végzett október 13-án.

A halála körülményeit a rendőrség is vizsgálja. Sajtó értesülések szerint a IX. kerületi lakásánál többször is hangos veszekedés hallatszott, a rendőrség többször ki is szállt a helyszínre.

Élő helyszíni közvetítés a helyszínről a Bors videójában

A rendőrség egyenlőre nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, de sajtóinformációk szerint a rendőrség kábítószer gyanús anyagot találtak a lakásban, és emiatt nyomozás indulhat. Rendőrségi tájékoztató a helyszínről a telex.hu-n melyet portálunk is átvett.

A Ripost az elhunythoz közelállóktól megtudta, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Az újság informátorai szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

Egy fiatal lakberendező pár még áprilisban azt nyilatkozta Blikknek, hogy Berki lelakott ingatlanjának a felújítását úgy vállalták be, hogy vagy lelakják, vagy Berki kifizeti. Hát nem lett belőle sem ez, sem az, sőt Berki még azt is kijelentette, miután a felújítás majdnem elkészült, hogy a lakást eladja, és amúgy is válni készül Mazsitól.

A cikket megosztottam néhány közösségi csoportban és érdemes idemásolnom név nélkül az egyik véleményt, mellyel teljesen egyetértek:

Olvassuk és olvasni is fogjuk még eleget. Nem azért van sajnos tele vele a sajtó mert hatalmasat alkotott, vagy valami hatalmas dolgot “rakott le az asztalra” és mi magyarok büszkék vagyunk rá, és most azért osszuk orrba-szájba, mert döbbenten állunk a halálhíre előtt.

Döbbenten, mert fiatalon, munkája közben, egy hatalmas koponyát veszített az ország, szegényebbek leszünk egy olyan emberrel, akire még büszke lehetett volna édes kis hazánk… Ja..!! Nem..!!

Az igénytelen tévés szórakoztató műsorok ünnepelt celebje volt, aki botrányairól, büntetőfékezéseiről, a “legemlékezetesebb művéről”, a herevasalásról híres. Drogozott, gyereke is így találta meg. Nem pozitív példakép volt, külön élt két kicsi gyerekétől is.

Két kézzel szórta a pénzt, habzsolta az életet, talán még törvényen kívülinek is tekintette magát. Én nem vagyok/voltam büszke erre az emberre, sőt rühelltem még azt is, hogy egyezik a neve a tényleg igazi sportoló Berki Krisztiánnal..

A két ember között IQ, erkölcsi és még sok más különbség volt.. Egy hír elég is lenne a haláláról, aztán felejtsük el. Nem fog hiányozni a társadalom többségének mint hasznos ember. Most is drogot találtak a helyszínen. Választhatott volna magának szebb, jobb életet, ő ezt választotta, a vége pedig sorry, de ez lett.

De persze ember volt, isten nyugosztalja, könnyeket nem hullajtok azért. Nem tartom én sem szükségesnek hogy osztogassuk folyton, mert hetekig így is ez fog folyni mindenhol…Túl sokat foglalkozunk vele, érdemtelenül.

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Hantaï Simon centenáriumi kiállítás Párizs
  by budapestinfo on 2022.05.17. at 17:04

  A világhírű magyar származású Hantaï Simon centenáriumi kiállítása a párizsi Fondation Louis Vuitton ikonikus épületében. Simon Hantaï (1922-2008) születése századik évfordulójának megünneplésére a Louis Vuitton Alapítvány soha nem látott retrospektív kiállítást rendez a Hantaï The post Hantaï Simon centenáriumi kiállítás Párizs appeared first on Budapest Magazin.

 • Hogyan töltsd újra ELFBARátodat?
  by Arold Péter on 2022.05.15. at 09:53

  Mint arról már írtam, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága úgy gondolta helytelen, ha az egyre divatosabb ELF BAR névre hallgató elektromos cigarettákról nincs Magyarországon szabályozás. Mint azt a használójuk tudják, The post Hogyan töltsd újra ELFBARátodat? appeared first on Budapest Magazin.

 • Viszlát “ELFBARataim”!
  by Arold Péter on 2022.05.15. at 09:36

  Nagy divat lett Magyarországon is az eldobható elektromos cigaretták keletje, így a fekete piacon, vagy a neten Kínából ezer számra rendelhetőek bárki számára. A 18. életévüket be nem töltött fiatalok The post Viszlát “ELFBARataim”! appeared first on Budapest Magazin.

 • TOP körözési lista
  by budapestinfo on 2022.05.14. at 16:00

  Minden hónapban, mintegy segítségül a rendőrséggel együttműködve mi is közzé tesszük listájukat. Kattints a képre és olvasd. Ha tudsz segíts! Ne csak az ország legyen tiszta a szeméttől! A lakását The post TOP körözési lista appeared first on Budapest Magazin.

 • Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke
  by Arold Péter on 2022.05.14. at 13:38

  Novák Katalin a ma nap lett Magyarországon a közrendi méltóságok legmagasabbik fokának birtokosa. Orbán Viktor a Főnök is, csak utána következik. Vagyis ez sem igaz, mert a harmadik. Ugyanis Novák The post Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke appeared first on Budapest Magazin.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .