Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén. Most vádemelést javasolnak ellene.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. június 25-én. A telefonáló elmondta, hogy hazaérkezve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn. A kiérkező rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, és a körülmények tisztázása érdekében eljárást indítottak. A Tatabányai Rendőrkapitányság rendkívüli halálesetekkel foglalkozó munkatársát nyugtalanították a haláleset körülményei. Gyanúját a kirendelt szakértők is megerősítették, kiderült, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2021. augusztus 23-án gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat vejét, a 36 éves T. Nándort.

Ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az ügyészség indítványozta letartóztatását, amit a bíróság 2021. augusztus 26-án elrendelt.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek.

Komárom megye – 19 vármegye Jó reggelt Magyarország!

  • Kápolna avatás Esztergomban
    by megyeinfo on 2024.01.17. at 17:00

    Az egyház nem önmagában áll, bár egy templom gyönyörű szép, és megadja egy város jellegét, egy kápolna gyönyörű szép, és The post Kápolna avatás Esztergomban appeared first on 19 vármegye.

  • Kibővítették a bölcsődét Környén
    by megyeinfo on 2024.01.17. at 16:35

    Csaknem harminc kisgyermekkel többet fogadhat a környei bölcsőde, amelyet 312 millió forint felhasználásával bővített a község önkormányzata.     Bándi Gábor tájékoztatása The post Kibővítették a bölcsődét Környén appeared first on 19 vármegye.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .