Hangolódj a karácsonyra, élvezd a kreativitás és közösség varázsát a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron! November 25-től, 4 négy hétvégén keresztül invitálunk téged egy különleges élményekkel teli vásárlásra, ahol minden megtalálható, ami szükséges a karácsonyi készülődéshez. 

Mivel várunk? 

Szerezd be családod, barátaid ajándékát egy helyen, kényelmesen, rohanás nélkül. Válogass csodaszép kézműves kincseink között, fedezd fel az egyedi design alkotásokat, és lepd meg szeretteidet fenntartható kozmetikumokkal, natúr szappanokkal, gyönyörű ékszerekkel és divatos kiegészítőkkel. Ruha, táska, és még sok más – minőségi termékeinkkel garantált a sikeres karácsonyi bevásárlás! 

Fenntarthatóság a Középpontban! 

A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron nem csak a minőség, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy az ajándékok beszerzésekor gondoljon a környezettudatosságra. A fenntarthatóság jegyében megőrizheti a karácsony gazdagságát, és támogatjuk a környezetbarát vállalkozókat és termelőket. 

Gyere, tarts velünk a GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron, ahol a fenntarthatóság és minőség találkozik, és ahol a karácsonyi készülődés igazi élménnyé válik! 

Dátum: November 25-26  

Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/641138058224473  

Programok

A hétvégén fellép a Kolompos Együttes és a Veronaki. Továbbá lesz meseterápiás foglalkozás, illetve a 26-án két további nagyon izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Az egyik a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány látogatása lesz, akik kutyaterápiát tartanak majd ott a helyszínen az érdeklődőknek. A másik pedig egy kerekasztal beszélgetés, melynek témája a “Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a fenntarthatóság jegyében”, melynek moderátora Pauer Krisztina a Lélek Koffein alapítója lesz. Beszélgetőpartnerei lesznek: Lugosi Dóri – Mesélj Anyukám poadcaster, Horog Enikő – fotográfus, rendezvényszervező, Németh Kata – Magyar Játékkészítők Közösségének alapítója, és Kiss Barbara – a Nyuszifül Fejlesztőház vezetője.  

Dátum: December 2-3 

Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok  

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/226258547138965 

Programok:  

A hétvége különleges alkalom a szervezők tekintetében, hiszen december 3-a a Fogyatékkal Élők Világnapja. A sok színes kirakodó mellett az elfogadás, és az egymás iránti tisztelet kerül a középpontba. A fellépők között lesz: A NEMADOMFEL Együttes, Vaskó Makka, Nagy Kriszta, és nem utolsó sorban Magyarország egyetlen fogyatékkal élő kóristákból álló Never Give Up Gospel kórusa és még sokan mások.  

Dátum: December 9-10.  

Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok  

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/856377615987500 

Programok:  

A színes kavalkád mellett autentikusan képviselteti magát a szendrőládi Cursilló, illetve Kalap Jakad szórakoztatja majd a gyerekeket.  

Dátum: December 16-17.  

Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok  

Eseményhez kép: 7.png 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1015738859734193 

Ezt a hétvégét már teljesen a karácsonyi készülődés hangulata lengi körbe. Fő fellépőink között ott lesz Agárdi Szilvi a The Voice Magyarország döntése. A Never Give Up Gospel Kórus karácsonyi repertoárja zárja a vásárt vasárnap.  


Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .