Új, szuper rendezvényre invitálunk Titeket: október 14-én ötödik alkalommal szervezzük meg a GREEN MARKET-et, Budapest legzöldebb vásárát a Klauzál téri Vásárcsarnokban! 

A GREEN MARKET az a hely, ahol biztosan megtalálod majd az új kedvenc vintage ruhádat, vagy álmaid fülbevalóját, hiszen a legfinomabb termelői élelmiszerek mellett hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage szépségek, csomagolásmentes termékek, környezetbarát és zero waste alternatívák, természetes anyagok, és a recyicling termékek között válogathatsz. Vagy ha „csupán” csak szuper feelingre vágysz, akkor is jó helyre érkezel. Igazi élmény, nyüzsgéssel, ízek, illatok és színek kavalkádjával, workshopokkal, programokkal, öko-sarokkal, zenével és sok izgalmas meglepetéssel!

A vásár családi rendezvény, GYERMEKEKET  és házi kedvenceket is szeretettel várunk! 

A belépés INGYENES!

Középpontban a fenntarthatóság!  A GREEN MARKET célja, hogy összehozza azokat, akik érdeklődnek és elkötelezettek a fenntartható jövőnk megteremtésért. Az eseményen olyan árusok és kiállítók lesznek jelen, akik a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a zero waste és a fenntarthatóság terén dolgoznak és alkotnak. A kiállított termékek minőségi és kreatív megoldásokat kínálnak a mindennapi életünket érintő kihívásokra.

HELYSZÍN: Klauzál téri Vásárcsarnok (Budapest VII. kerület, Akácfa u. 42-48.)

IDŐPONT: október 14. (szombat) 10-16 óráig

Design kiállítói jelentkezés:

https://forms.gle/KybCjWgdKiNeYiMd9

Vintage kiállítói jelentkezés:

https://forms.gle/vLs5TpuucUCYV4nu9

További információk: greenmarketbudapest@gmail.com

Szervezők: Hello Piac és Nem Adom Fel Alapítvány

Az esemény FB-linkje: https://www.facebook.com/events/2025676637783478

https://www.facebook.com/greenmarketbudapest


Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .